Chambres

d'Hôtes

Home

Bed and

Breakfast

 
HOME       ENGLISH      NEDERLANDS   CONTACT   
 

KAMERS

TARIEVEN

OMGEVING

ACTIVITEITEN

FOTO'S

GASTENBOEK

LINKS

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


 
 
 
 
 
 

Gastenboek van Le Creuset

Plaats een bericht in dit gastenboek

 

Els en Jan Buijense, verblijf begin juni 2013

Fantastisch adres in een heel mooie omgeving.
Gezellig stel, en prijs/kwaliteit is heel goed.

 

Gert & Gerda Termaat uit Nijkerk, te gast van zaterdag 28 juli 2012 tot woensdag 08 augustus 2012

We hebben een fantastische tijd gehad bij " Le Creuset". Han en Myriam hebben ons zeer gastvrij ontvangen en de accommodatie was formidabel. Vooral voor ons " frankrijk leken" was het zeer prettig, dat onze gastvrouw en heer ons goed konden vertellen wat er zoal in de omgeving interessant was voor ons om te bezoeken. Ook de uitgestippelde fiets -en wandelroutes..perfect ! Dit pension is echt een aanrader, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding ! Han en Myriam nogmaals groetjes van ons en mochten we weer eens bij jullie op bezoek komen, dan wordt het zeker weer toppie.

Oordeel: 8

Geplaatst op: zaterdag 25 augustus 2012

 

Toon en Wil Vermeulen uit Breukelen, te gast van donderdag 28 juni 2012 tot maandag 02 juli 2012We hebben een paar fijne dagen gehad in B&B Le Creuset in een mooie omgeving. Lekker verwent door gastheer en gastvrouw Han en Myriam.Ontbijt met verse croissants en jus d'range en sávonds een heerlijk diner. Alles is goed verzorgt en schoon.De slaapkamer met een heerlijk bed en goede matras en dekbed. Ook een ruime douche.We hebben ook van de tuin gebruik mogen maken lekker luieren met een goed boek. Bijzonder aardige gastvrije mensen,al met al een aanrader.
Oordeel: 8
Geplaatst op: woensdag 11 juli 2012

René + Aaffiena Moerland uit Westzaan, te gast van dinsdag 29 mei 2012 tot woensdag 30 mei 2012creuset

Na een lange klim op de fiets vanuit Argentat kwamen we bij Myriam en Han aan. Daar werden we hartelijk ontvangen en vertroeteld. We hebben eerst heerlijk gedouched en daarna met een boek en een fles wijn onder het afdakje in de schaduw gezeten op het weitje. Myriam heeft lekker voor ons gekookt, dat smaakte prima na de fietstocht. De kamers zijn heel mooi en de badkamer is zeer ruim met een prima douche.

Oordeel: 8

Geplaatst op: maandag 04 juni 2012

Ellen Vaags uit Haarlem, te gast van zondag 14 augustus 2011 tot zondag 21 augustus 2011pré

Het verblijf in Le Creuset is heel aangenaam. Je wordt hartelijk ontvangen door Myriam en Han. De kamers zijn mooi ingericht, de bedden fantastisch! Geen kuilen maar een stevig matras waar je heerlijk op slaapt. Het slaapgenot wordt nog verhoogd door de diepe rust in de avond en nacht, alleen maar doorbroken door het bescheiden klokje van de kerk. Het sanitair is prima in orde en schoon. Het ontbijt zeer goed verzorgd. Kortom, een fijne ambiance om een aantal nachten te verblijven en de mooie omgeving te verkennen. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed: lage prijzen voor deze goede kwaliteit.

Oordeel: 8

Geplaatst op: zondag 20 mei 2012

Reacties: Hartelijk dank voor deze leuke reactie. Even voor de duidelijkheid: het kerkklokje is tot 22:00 uur te horen, dus niet 's nachts, want dan is het hier heerlijk stil, afgezien van een uiltje zo nu en dan.

 


Le Creuset Chambres d'hôtes
Le Creuset

Speciale aanbieding:

10% korting op verblijf van 4 nachten of meer.