Chambres

d'Hôtes

Home

Bed and

Breakfast

 
HOME       ENGLISH      NEDERLANDS   CONTACT   
 

KAMERS

TARIEVEN

OMGEVING

ACTIVITEITEN

FOTO'S

LINKS

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


Le Creuset ligt aan de rand van het dorpje St. Martin la Méanne in de ongerepte Corrèze, bij de gorges en vallei van de Dordogne. St. Martin heeft een zwembad, kruidenier, postkantoor, barretje en restaurant. Onze tuin ligt aan de bosrand, een oase van rust, maar niet afgelegen.

De herberg heeft veel authentieke elementen, zoals een grote open haard waar je met z'n vieren in kan zitten. We steken de “cantou” graag voor u aan als het 's avonds wat koeler is, of gewoon voor de gezelligheid. De kamers bieden alle comfort met ensuite badkamers, nieuwe matrassen en bedden (200 x 160) van goede kwaliteit.

De Corrèze is zeer bosrijk. De ongerepte natuur biedt vele mogelijkheden voor de wandelaar, fietser en visser. Er liggen routes voor u klaar. Kortom, een prachtige plek om tot rust te komen, of allerlei activiteiten te ondernemen. We informeren u graag.

In overleg serveren wij een “table d’hôte” (avondmaaltijd) en kunnen we een picknickmand samenstellen voor de lunch. We gebruiken zo veel mogelijk biologische groenten uit eigen tuin en milleuvriendelijke producten uit de omgeving. Verder houden we graag rekening met uw wensen.

Komt u per trein of vliegtuig naar Brive? In overleg kunnen we u ophalen en terugbrengen tegen vergoeding.

Droomt u ook van een huis in La Douce France? Wij helpen u graag op weg. Wij zijn open van één april tot één november.

 

 

Onze partners:

frankrijkinfo

Uw vakantie naar Frankrijk begint met uw reis naar FrankrijkalsVakantieland.nl  


Het Hurktoilet, Frankrijkgids 


Le Creuset Chambres d'hôtes
Le Creuset